Oldal kiválasztása

Sziasztok, Magyar Nóri vagyok,

fotógráfus

bloomkastudio

,,Elsősorban termék- és ételfotózással foglalkozom, de szívesen veszek részt könnyed stílusú családi és esküvői fotózásokon is, ahol a pillanat szépségét szeretem megörökíteni. Első ránézésre talán egyszerűnek és spontánnak tűnhet egy ételfotó, hiszen csak ételeket és tálalási kiegészítőket látunk egymás mellé pakolva, de minden egyes kockát komoly előkészület és fénytechnikai beállítások sora előzi meg. Szeretem az aprólékos, több mozzanatból álló tervezési folyamatot: az anyagok, a színek és a hangulat megválasztását. A stílusom és a fotóim hangulatát a visszatérő természetes anyagok adják: a fa, a lenszövet, a frissen szedett virágok és a szárított növények. Professzionális stúdióvakukkal dolgozom, de ha a téma megköveteli, akkor a természetes fény minden előnyét is kiélvezem vagy ötvözöm a kettőt.

Annak ellenére, hogy az ételfotózásaim és termékfotózásaim során a tökéletes beállításra törekszem és minden egyes részletnek meghatározott rendeltetése van, a lifestyle fotózásaim alatt épp ellenkezőleg, a pillanat varázsát szeretném megörökíteni. Azt a pillanatot, amelyre évek múltán is szívesen emlékeztek vissza. Ez a kettősség jellemzi a munkámat: a tudatos véletlenszerűség.”

MIKOR LESZEK SZÁMODRA A TÖKÉLETES FOTÓS?

A portfóliós weboldalamat azért hoztam létre, hogy jobban megismerj engem és a munkámhoz fűződő elhivatottságomat, szeretetemet. A referenciáim böngészése közben láthatod, hogy milyen stílust képviselek a munkám során, így akkor leszek a tökéletes választás számodra, ha neked is tetszenek az általam preferált színek, hangulatok és beállítások.

MILYEN TÉMÁJÚ FOTÓZÁSOKKAL FOGLALKOZOM?

Elsősorban lifestyle stílusú termék és ételfotózással foglalkozom, de szívesen veszek részt könnyed stílusú családi és esküvői fotózásokon is. A pillanat szépségét szeretem megörökíteni.
Egységes social media arculat létrehozásához fotó és kommunikációs stratégiákat dolgozunk ki az ügyfelek részére és a különböző márkákhoz kapcsolódó imázsfotózások is kiemelkedő szerepet töltenek be.

IDŐPONTFOGLALÁS

Időpontot e-mailben tudtok foglalni a fotózás témájának és részleteinek megjelölésével. Személyes vagy online meetingre is van lehetőség.

BLOOMKA CSAPAT

Egyedül és csapatban is dolgozom. A kisebb projekteket személyesen végzem el, de ha a munka jellege megkívánja, akkor további profi, végzettséggel rendelkező fotóst és videóst is bevonok a munkába.

FÉNYTECHNIKA ÉS FELSZERELÉS

Professzionális stúdióvakukkal, fényformálókkal, hátterekkel és kiegészítőkkel rendelkezem.

FOTÓZÁS HELYSZÍNE

Stúdióban vagy előre megbeszélt helyszínen.

NYERS FÁJLOK

A munka nem áll meg a fotózásnál, hiszen utána egy korrekciós utómunka kezdődik (színkorrekció, perspektívakorrekció, méretezések, stb.). Félkész képek helyett utómunkázott fényképek kerülnek átadásra.

FÉNYKÉPEK ÁTADÁSA

Az utómunkázott fényképek nagy felbontású és web kompatibilis fájlformátumban is átadásra kerülnek a következő lehetőségeken keresztül: Google Drive, Wetransfer.com, Pendrive, nyomtatott formában.

HATÁRIDŐ

Párhuzamosan több különböző sorozat is készül, ezért az utómunka átlagos ideje 2-3 hét. Az esküvői anyagok 4-6 hét alatt készülnek el. Rövidebb határidő előzetes megegyezés után lehetséges.

KÜLFÖLDI FOTÓZÁS

Van lehetőség külföldi fotózásra is. Fedezzük fel együtt az új helyszíneket!

MODELL, MAKEUP ARTIST, HAJ STYLIST, SZÍNTANÁCSADÓ

Még nem találtad meg a megfelelő modellt, sminkest vagy fodrászt a fotózáshoz? Szívesen ajánlok referenciákkal rendelkező szakembereket.

BLOOMKA PROPS & BACKDROPS

Az ételfotózások és a termékfotózások során igyekszem az egyedi stílus kialakítására. Minden egyes részlet fontos, ezért a témához passzoló saját készítésű kiegészítőket és háttereket használok.
A portréfotózások során szintén kézzel festett hátterek között válogathattok.

Lépj velem kapcsolatba!

Amennyiben nem találtál választ a kérdésedre, kérdezz bátran e-mailben vagy telefonon.

TELEFON: + 36 30 460 9487 | ELÉRHETŐSÉG: H-P: 9-17 | E-MAIL: info@bloomkastudio.hu

 

KÖVESS AZ INSTAGRAMON!

@bloomka.studio