fbpx

Sziasztok, Magyar Nóri vagyok,

fotográfus

bloomkastudio

” A kamerám segítségével a pillanat varázsát és a hangulatát szeretném megörökíteni: azt a pillanatot, amelyre sok-sok év múlva is szívesen emlékezünk vissza. Ismerd meg az általam készített sorozatokat és örökítsük meg együtt a felejthetetlen pillanatokat! 

A sorozataim hangulatát a visszatérő természetes anyagok határozzák meg: a fa, a len szövet, a frissen szedett virágok és a szárított növények használata. Szeretem a természetes fényt, de ha a téma megköveteli, akkor szívesen dolgozom professzionális vakukkal is.

Első ránézésre talán egyszerűnek tűnhet egy ételfotó, mert ételeket és kiegészítőket látunk egymás mellett, de minden egyes kockát komoly előkészület és fénytechnikai beállítások sora előzi meg. Szeretem a munkával járó aprólékos, több mozzanatból álló tervezési folyamatot is.

Annak ellenére, hogy az étel- és termékfotózásaim során a tökéletes beállításra törekszem és minden egyes részlet meghatározott szerepet tölt be, a lifestyle sorozatokat a könnyed, nem előre beállított képkockák jellemzik.”

Lépj velem kapcsolatba!

Amennyiben nem találtál választ a kérdésedre, kérdezz bátran e-mailben vagy telefonon.

TELEFON: + 36 30 460 9487 | ELÉRHETŐSÉG: H-P: 9-17 | E-MAIL: info@bloomkastudio.hu

 

KÖVESS AZ INSTAGRAMON!

@bloomka.studio