fbpx

MIKOR LESZEK SZÁMODRA A TÖKÉLETES FOTÓS?

A fotózások alatt igyekszem olyan hangulatot teremteni, hogy a kicsik és a nagyok is önfeledten tudjanak belefeledkezni a helyzetbe. Ha szeretnéd élményként megélni a fotózást és nem szereted a beállított képeket, akkor jól ki fogunk jönni egymással. A portfóliós weboldalamat azért hoztam létre, hogy jobban megismerj engem és a munkámhoz fűződő elhivatottságomat. A referenciáim között láthatod, hogy milyen stílust képviselek, így akkor leszek a tökéletes választás számodra, ha neked is tetszenek az általam preferált színek és hangulatok.

MILYEN TÉMÁJÚ FOTÓZÁSOKKAL FOGLALKOZOM?

Esküvői és jegyesfotózással, könnyed hangulatú, nem beállított családi- és ételfotózással.

IDŐPONTFOGLALÁS

Időpontot e-mailben tudtok foglalni a fotózás témájának és részleteinek megjelölésével. Személyes vagy online meetingre is van lehetőség.

ESKÜVŐI ÉS JEGYESFOTÓZÁSOK FOGLALÁSA

Személyes és online megbeszélésre is van lehetőség. Az árajánlat elfogadása után szerződést kötünk, amellyel megerősítjük a dátumot és a foglalást. A szerződést személyesen és postai úton is alá tudjuk írni. Online egyeztetés esetén postán adom fel a 2 példányt, amelyből az egyiket kell aláírva a részemre visszaküldeni. 
A foglaló minden esküvői csomag esetén 60.000.-Ft, amely lemondás esetén nem jár vissza, de egyéb fotózásra felhasználható vagy ajándékutalványra is cserélhető.
A végszámlát a képek átadása után állítom ki, amit átutalással tudtok kiegyenlíteni, így az esküvő napján nem kell a készpénzzel foglalkozni.

KISZÁLLÁSI DÍJ

A kiszállási díj 100 Ft/km, Dunakeszi várostól számolva az esküvő helyszínéig.
Pl.: 120km-re lesz az esküvő helyszíne, akkor 120×100 = 12.000 Ft a kiszállási díj. Amennyiben a kreatív vagy a jegyesfotózások az esküvő napjától eltérő más napon kerül megszervezésre, akkor szintén a fenti kiszállási díjjal kell kalkulálni.

MÁSODFOTÓS ÉS VIDEÓS

A másodfotósnak 70.000 Ft a plusz szolgáltatás díja, a videós árajánlatért kérlek keress e-mailben.

BLOOMKA CSAPAT

Egyedül és csapatban is dolgozom. A kisebb projekteket személyesen végzem el, de ha a munka jellege megkívánja, akkor további profi, végzettséggel rendelkező fotóst és videóst is bevonok a munkába.

FÉNYTECHNIKA ÉS FELSZERELÉS

Professzionális SONY fényképezőgéppel és SIGMA objektívekkel, továbbá GODOX stúdióvakukkal és fényformálókkal dolgozom.

FOTÓZÁS HELYSZÍNE

A kapcsolatfelvétel során egyeztetünk a fotózás helyszínéről. Szívesen ajánlok berendezett stúdiókat és kültéri helyszíneket is.

NYERS FÁJLOK

A munka nem áll meg a fotózásnál, mert utána egy korrekciós utómunka kezdődik (színkorrekció, perspektívakorrekció, méretezések, stb.). Félkész anyag helyett utómunkázott képek kerülnek átadásra.

FÉNYKÉPEK ÁTADÁSA

A szerkesztett fotók nagy felbontású és web kompatibilis fájlformátumban is átadásra kerülnek a következő lehetőségeken keresztül: Google Drive, Wetransfer.com, Pendrive, nyomtatott formában.

HATÁRIDŐ

Párhuzamosan több sorozat is készül, ezért az utómunka átlagos ideje 2-3 hét. Az esküvői anyagok 4-6 hét alatt készülnek el.

KÜLFÖLDI FOTÓZÁS

Van lehetőség külföldi fotózásra is. Fedezzük fel együtt az új helyszíneket!

MODELL, MAKEUP ARTIST, HAJ STYLIST, SZÍNTANÁCSADÓ

Még nem találtad meg a megfelelő modellt, sminkest vagy fodrászt a fotózáshoz? Szívesen ajánlok referenciákkal rendelkező szakembereket.

BLOOMKA PROPS & BACKDROPS

A portréfotózások és az ételfotózások során a témához passzoló saját készítésű kiegészítőket és háttereket használok.

Lépj velem kapcsolatba!

Amennyiben nem találtál választ a kérdésedre, kérdezz bátran e-mailben vagy telefonon.

TELEFON: + 36 30 460 9487 | ELÉRHETŐSÉG: H-P: 9-17 | E-MAIL: info@bloomkastudio.hu

 

KÖVESS AZ INSTAGRAMON!

@bloomka.studio